Tilaaminen ja toimitus

Kun olet löytänyt haluamasi tuotteet ja olet kassalla, valitse aluksi maksutapa, ja lähetä sitten tilaus. Pääset maksamaan Paytrail Oyj:n maksujärjestelmän kautta suomalaisten pankkien pankkitunnuksilla tai Visa ja Mastercard luottokorteilla.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilauksesi lähtee eteenpäin, kun olemme vastaanottaneet suorituksesi  (1-3 vuorokauden kuluessa). Posti vastaa toimituksesta, toimituskulu on kiinteä 5,95 euroa/toimitus.

Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Ostajana vastaat palautuskuluista, jotka vähennetään, jos teet uuden tilauksen.

Halutessasi voit muodostaa itsellesi Oma tilin, jonka kautta voit katsoa aikaisempia tilauksiasi, muuttaa toimitus- ja laskutusosoitettasi sekä muokata tilisi tietoja.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa dumtek@dumtek.fi

Hintoihimme sisältyy 24% arvonlisävero.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com